Juleutstillingen 2010 : Takk for at dere deltok på åpningen!

Vi vil takke publikum som deltok på vernissagen for årets juleutstilling, og på den måten var med og gjorde den til en stor suksess! Vi vil også gjerne takke Ragnhild Helseth for åpningstalen, og ikke minst barnekoret som virkelig satte tonen for arrangementet.

Det var fullt hus allerede før vi åpnet utstillingen, og mange har alt benyttet anledningen til å kjøpe julegavene hos oss.

Til tross for at vi i år har begrenset utstillerne til bare fire, er det stor allsidighet i materiale og uttrykk. Heidi Gjersvold viser lekenhet i bruksvennlig klesdesign, mens Marit Øydegaard er opptatt av eksperimentelle uttrykk i keramikk.  Terje Risberg og Bjørg Thorhallsdottir stiller begge ut trykk, men kontrasten mellom Risbergs meditative og nedtonede bilder, og de sprudlende og livsbejaende etsingene til Thorhallsdottir er slående.

Under åpningen var tre av utstillerne tilstede, og Bjørg Thorhallsdottir hadde også et engasjerende og interessant foredrag om bildene sine, både om teknikken og arbeidet som ligger bak, og om tema og motiv: «Bjørg, 35 år, forklarer bildene sine», som hun sa, før hun brøt ut i smittende og selvironisk latter.

Juleutstillingen blir stående til og med søndag 5.desember. Våre åpningstider er tirsdag – fredag 18 -20, og lørdag-søndag 12 -15. Velkommen!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s