Nå i Kristiansund: Nordmørsutstillinga – kunstslepp ved lauvfall

Endelig kan vi ønske velkommen til Nordmørsutstillinga – Kunstslepp ved lauvfall! Lørdag 15.okt kl 12.00 skjer det, få med deg venner og kom på åpning av Nordmørsutstillinga i Kunstforeninga.

Denne utstillingen er et resultat av et samarbeid med Surnadal Kunstforening. I sommer ble kunstnere med tilknytning til fylket vårt, proffer og amatører, invitert til å delta på vår felles juryerte utstilling. Nærmere 70 personer meldte seg på, og over 200 arbeider ble levert inn. Juryen bestående av Marianne Molvær Nygård, Morten W. Gjul, Mette N. Handberg og Toril Rendalen hadde en spennende og krevende jobb før de kom frem til 35 antatte blandt de påmeldte. Utstillingen viser et mangfold av kunstneriske uttrykk, her finner du blandt annet oljemaleri, tekstil og installasjon. Utstillingen har vært vist i Surnadal, og ble svært godt mottatt. Flere verker er allerde solgt, men det er fortsatt mulighet til å sikre seg et spennende, vakkert eller provosernde kunstverk!

Under åpningen på lørdag vil representanter fra Surnadal kunstforening holde åpningstale, flere av kunstnerne som stiller ut er tilstede og vi vil få vakre Nordmørstoner fra Martin Gjerdes piano. (Fri entre)

Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s