Bli med på vernissage

 

Lørdag 4.februar kan vi igjen gleden av å åpne dørene og ønske dere velkommen til årets Operautstilling. I år er vi stolte av å kunne presentere Sigmund Olsviks kunst. Under vernissagen lørdag kl 12.00 er Sigmund Olsvik tilstede og vi håper du benytter anledningen og legger turen innom oss. Det lønner seg virkelig å komme presis kl 12.00, da vi også under denne åpningen har besøk av noen dyktige musikere. Det er Sindre O. Hopland og Merete Hagen som gir oss vakre pianotoner og sang.

Sigmund Olsvik har sin utdannelse fra Statens Håndverks og kunstindustriskole i 1955 – 59 og London School Of Printing 1962 – 63.

Han har deltatt ved flere kollektivutstillinger i Nesodden Kunstforening, og har hatt separatutstillinger i Oslo, Gjøvik, Volda og Bodø. Han er innkjøpt til flere offentlige bygg som Østfold Sykehus, Høgskolen i Volda, Sandnes Kommune, Møre og Romsdal fylkeskommune for å nevne noen.

Under åpningen lørdag 4. kl 12.00 kan du møte Sigmund Olsvik. Han viser oss både sine malerier og sin grafikk. Tittelen på en av hans billedserier er Stillhetens kyst.

Olsvik er i dag bosatt i Oslo, hvor han også har sitt eget Galleri Hildring som du finner i det tidligere SAS -bygget ved Fornebo. Her har han sitt Atelier og et visningsrom.

Et annet sted du kan betrakte hans kunst er på Grytøy. Olsviks familie kommer opprinnelig herfra, og han har derfor bruksrett til et av småbrukene på dette idylliske stedet. Her har han sitt sommeratelier. Vel verdt et besøk om du reiser til disse trakter på sommerstid.(Også kjent som innspillingssted for Farmen i 2003).

 

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s