Takk for en fin åpningsdag!

Lørdag 4.februar ble Operautstillingen 2012 med Sigmund Olsvik åpnet. Folk strømmet til kunstforeningen og stemningen var god. Under åpningen fikk vi høre Sigmund Olsvik fortelle om sin uttrykksform. Flere benyttet anledningen til å slå av en prat med han. Alltid trivelig å ha kunstneren selv tilstede, det setter en ekstra spiss på utstillingsåpningen!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Musikk hører også med når det er åpningsfest i kunstforeningen. Denne gangen var det Sindre Hopland (sang) og Merete Hagen som gav oss frysninger med sine talentfulle opptredner. Begge er til daglig elever ved Atlanten Vgs musikklinje. Sindres dype, klare røst og Meretes vakre pianospill imponerte stort. Disse vil vi gjerne høre mer fra!

Sigmund Olsviks bilder ble godt mottatt av publikum. Gjenkjennelige motiver, gode behagelige farger var noen av kommentarene vi hørte blant betrakterne. Flere kunne ikke gå fra «sitt bilde», så det ble noen røde prikker på veggene denne lørdagen. Artig for dugnadsgjengen i kunstforeningen at vi har valgt ut en kunstner som publikum setter pris på, og hyggelig for Sigmund Olsvik med tanke på at det er første gang han stiller ut i Kristiansund.

Rakk du ikke å ta turen innom på åpningsdagen, eller har du lyst til å se nærmere på bildene hans? Vi har åpnet frem til 19.februar

Åpningstider under Operautstillingen:

Tirsdag -fredag 18 -20 Lørdag – søndag 12 – 15

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s