Operafestutstillinga åpner

 Operafesten er i gang og det er vernissage for årets festligste utstilling i Kunstforeninga. Dette blir en fargesterk og sprudlende opplevelse som bringer oss nærmere våren. Akkurat det vi trenger etter en lang og kald vinter!

Utstillerne våre denne gangen er Siri Årdal og Nirvi Bennich. Fellesnevner for dem begge opptattheten av kuløren og interessen for blomsten.65204_538061299552475_477478411_n

Siri (f. 1959) har sin utdannelse fra Århus Kunstakademi. Blomstene er inspirasjonskilden hennes og særlig har hun vært opptatt av valmuen. Hun bruker den som symbol på det korte, intense livet vi lever.»Helt fra barnsben av har jeg vært fascinert av blomster. Av fargene, formene og ikke minst av skyggene», sier hun. Hun arbeider med fargeklanger. I møtet mellom kulører oppstår spenninger og overraskelser, og hun søker å bringe disse i harmoni.

64948_538061939552411_672665447_n

Vår andre utstiller er Nirvi Bennich. Hun er født i Sverige i 1958, og er nå bosatt i Danmark. Maling og billedkunst har vært en del av hennes liv siden tidlig barndom. I tillegg til salg av bilder, holder hun også en rekke malerkurs for både voksne og barn. Bildene hennes er ofte fargesterke og med motiv hentet fra naturen. Bildene formelig strutter av livsglede og optimisme. Hun maler mye i gouache og akvarell, men også i akryl.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s