Takk for en flott åpningsdag!

Lørdag var det liv og røre i Kristiansund sentrum, nissetog og grantenning både» oppi og nerri by`n» – og masse folk! Endel tok heldigvis turen til Kunstforeninga også, nærmere 70 stykker kunne vi telle var innom i løpet av lørdagen. Under åpningen hadde vi besøk av kunstner Marianne Boberg som fortalte litt om bakgrunnen for noen av sine bilder og hvilken teknikk hun hovedsaklig jobber med. Marianne Boberg har hatt utstillinger i inn og utland, og har vært leder for Norske Grafikere i to omganger. Stas å ha kunstneren tilstede, det setter vi pris på. Tilstede var også håndverker Ann Karin Nyland, hun har strikket superfine pulsvarmere, julekuler/hjerter og luer som ligger utstilt som et fristende fargekart. I tillegg er vi svært glade for vårt nye musikalske bekjentskap; Øyvind Weiseth og Martin Gjerde kan virkelig sine saker og gav oss den lune gode julestemninga! Disse to vil dere få mulighet til å treffe mer i Kunstforeninga – følg med!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Har du ikke fått med deg utstillinga ennå? Ikke fortvil! Vi har åpent tirs – fredag 18 – 20 og lørdag – søndag 12 – 15 Velkommen

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Takk for en flott åpningsdag!

 1. Torill Liabø Thingvold sier:

  Godt nytt år 🙂
  Jeg ønsker å anbefale to kunstnere som jeg synes lager flotte og fargerike bilder. Det er Halldis Bruun-Olsen Sagmo i Trondheim og Elisabeth Slettnes på Lillehammer.
  halldis-sagmo.no
  elisabethslettnes.net

  Mvh Torill Liabø Thingvold

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s